Szíria

Drámai videó: lebombázott ház tetején küzdött az életéért a fiatalember

Egy lebombázott aleppói ház tetejéről lógott le egy "Ne lőjetek" feliratú pólóban

2016.10.18 13:32ma.hu

A 16 éves Marouf egy lebombázott aleppói ház tetejéről lógott le "Ne lőjetek" feliratú pólóban, a szíriai orosz légicsapások után.

Lábai a törmelék alatt ragadtak, de kezeivel kétségbeesetten próbált fogást találni a romokon. Amikor elkezdték kiszabadítani megkönnyebülten dőlt neki a feltolt létrának. Amikor végül kiszabadították a lábait, csak annyit mondott, hogy Maroufnak hívják.

A fehér sisakosok rikító pólója miatt szúrták ki a félhomályban, amikor közelebb mentek, már a feliratot is el tudták rajta olvasni: "Don't shoot", vagyis "Ne lőjetek" állt rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.