Terrorizmus

Cipőfűzóvel fojtotta meg az anyját, mert nem engedte el Szíriába harcolni

A 25 éves férfi hétfő hajnalban megölte 62 éves anyját, majd maga értesítette a rendőrséget.

2016.09.12 14:35MTI

Egy francia férfi megölte hétfőn az anyját az északnyugat-franciaországi Le Havre-ban, mert a nő megakadályozta, hogy Szíriába utazzon a dzsihadisták oldalán harcolni - értesült a France Info.

A francia közszolgálati hírcsatorna szerint a 25 éves férfi hétfő hajnalban egy cipőfűzővel fojtotta meg 62 éves anyját, majd maga értesítette a rendőrséget. A férfi elismerte a gyilkosságot és annak radikális motivációját. A gyanúsítottat a rendőrség előállította.

Rendőrségi források szerint a férfi pszichológiai zavarokkal küzd. Arról egyelőre a rendőrség nem adott tájékoztatást, hogy a titkosszolgálatok nyilvántartásában szerepel-e radikalizmus miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.