Illegális bevándorlás

Angelina Jolie-t majdnem megfojtotta a csőcselék

A híres színésznő-rendező meglátogatott egy görög menekülttábort, és hát eléggé kiakadt úgy mindenen.

2016.03.17 17:07ma.hu

Angelina Jolie szerint a jelenlegi válsághelyzetben fontos annak a különbségnek a szem előtt tartása, amely a hazájukból a mélységes nyomor által elűzött gazdasági migránsokat választja el a közvetlen életveszély elől menekülőktől. Nem szabad megbélyegezni azokat sem, akik a jobb élet reményében kelnek útra, de most az üldöztetés és a halál elől menekülők szorulnak azonnali segítségre, és ehhez fűződő jogukat nemzetközi törvények is rögzítik - hangsúlyozta korábban a színésznő.

Angelina Jolie ostorozza a nemzetközi közösséget a szíriai válság megoldatlansága miatt, megdöbbentőnek nevezve, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsának képviselői a szíriai háború kitörése óta nem tettek látogatást a térségben, márpedig a diplomáciai megoldásnak ez lenne a kiindulópontja.

Épp ezért ő elment egy görög menekülttáborba, ahol a sajtó és a csőcselék majdnem összetaposta, hiába szólította fel őket, hogy lépjenek hátra és adjanak neki és az általa oltalmazott gyerekeknek utat.

The moment Angelina Jolie was mobbed as she visited a Greek refugee camp.

Közzétette: Telegraph News - 2016. március 16.

Angelina Jolie mobbed during Greece migrant camp visit

Angelina Jolie was mobbed by cheering migrants during her visit to a refugee camp in Piraeus, Greece. See the full video: http://reut.rs/1UDpUWX

Közzétette: Reuters - 2016. március 17.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.