Illegális bevándorlás

Erőszakra kényszerítette az afgán fiatal a brazil nőt - aki viszont a ruhája alatt férfi volt

Nőnek öltözött brazil férfit erőszakolt meg egy afgán fiatal Innsbruckban. A rendőrök elfogták.

2016.08.17 09:58ma.hu
Screenshot

Még a nagyon tapasztalt nyomozók is meglepődtek azon a nemi erőszakon, mely Innsbruckban történt még augusztus 13-án. Egy 18 éves brazil fiatal nemi erőszak áldozata lett - mondta be a tiroli rádió helyi lapértesülésekre hivatkozva.

A férfi női ruhában álldogált a pályaudvar közelében, mikor egy 20 éves afgán fiatal késsel a kezében arra kényszerítette, hogy menjen fel vele egy közeli lakásba.

Ott már egy másik afgán fiú várta őket, hogy nemi erőszakot hajtsanak végre, ám csak akkor derült ki, hogy nőnek öltözött transzvesztitáról van szó.

A késsel fenyegetőző fiatal végül elkövette a nemi erőszakot, a brazil férfinak pedig ezt követően sikerült elmenekülnie a lakásból.

Az orvosszakértői vélemény is igazolja a nemi erőszakot, így a két afgán fiatalt őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.