Gyász

Koncertje után kapott halálos lövést a Voice énekesnője

Christina Grimmie-re egy férfi adott le lövéseket, majd utána önmagával is végzett.

2016.06.11 12:11ma.hu

Péntek este gyilkolták meg a Voice amerikai énekesnőjét. Christina több lövést is kapott, az életét már nem tudták megmenteni. Az E! News szerint egy férfi fegyverrel a kezében egyszerűen odasétált a koncertje után éppen autogramokat osztogató előadóhoz, majd tüzet nyitott.

Grimmie tesvére próbálta a támadótól elvenni a fegyvert, de az nem sokkal később önmagával is végzett.

Christina Grimmie a Voice című tehetségkutató 2014-es évadában tűnt fel, és a műsorban végül a harmadik helyen végzett. Az énekesnő péntek esti koncertjére mintegy 60 ezren mentek el.


Még nem tudni, hogy ki volt a tettes, és miért gyilkolt, valamint hogyan tudott fegyverrel ilyen közel kerülni az énekesnőhöz.

Ez a videó nem sokkal a halála előtt készült:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.