Mázli

Hatalmas mázli: hajótöröttet talált egy tévéstáb

Óriási szerencséje volt annak a hajótörött ausztrál férfinak, akit egy tévéstáb mentett meg egy lakatlan szigetről. A férfi már 60 órája egyedül vegetált étlen-szomjan, elkeseredve.

2016.04.20 13:54ma.hu

Az Animal Planet stábja egy közeli repülőszerencsétlenségről akart egy epizódot készíteni még novemberben, mikor a lakatlannak hitt szigethez közelítve arra lettek figyelmesek, hogy egy félmeztelen férfi rohan feléjük a parton - írta a People.com alapján a közmédia.

A hajóban utazó rendező utasítására a férfi megmentése az epizódba is belekerült. A hajótörött férfi elmesélte a stábnak, hogy már felkészült a halálra, mikor megpillantotta a tévések hajóját.


A csapat eredetileg a Carpenaria-öbölnél történt repülőszerencsétlenségben elhunyt hat férfi történetéről akart egy rövid filmet készíteni, de helyszínt változtattak, mert túl zavarosnak ítélték a vizet. Helyette egy halálra rémült, éhező és szomjazó férfira bukkantak.

Tremine, a szerencsétlenül járt ausztrál kalandor állítólag osztrigák után kutatott, hajóját pedig a sziget egyik részénél kötötte ki, de a kimerítő túra után képtelen volt visszajutni a hajóhoz, kiszáradt, ráadásul napszúrást is kapott.

A következő nap sem jött vissza az ereje, nem tudott elindulni, és egy barlangban húzódott meg. Állítása szerint ott érte volna a halál, ha nem köt ki a tévéstáb.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.