Túlzások

Összetrollkodta a grafikus a hiú szelfiket

James Fridmantől sokan kérnek segítséget képeik felturbózásához a Twitteren. Azonban a legtöbben nem lesznek elégedettek attól, amit kapnak...

2016.03.15 17:16ma.hu

Ez a lány csak hosszabb combokat szeretett volna, mert a fotó nem adta vissza igazán valós méreteit

Ez a lány egy angyalt (angel) szeretett volna a hasára, de valószínűleg elütötte és a szöget írta le (angle), a grafikus teljesítette kérését, és kapott egy "derékszöget"

Ez a lány azt szerette volna, ha a grafikus leszedi azt a rémséget a képről, ami elcsúfítja a felvételt

Itt nagyobb melleket kért a fiú a vasalódeszka helyett...

Ez a lány azt kérte, hogy az apja a másik irányba nézzen, mert így elég kínos a helyzet

Itt azt kérte a fiú, hogy vágja ki a képről és repítse Miamiba szexi lányok közé - a kérés első fele megvolt, a többit mindenki képzelje el :)

Ez a férfi azt kérte, hogy photoshopolják valami szép helyre, például egy medencébe

Ez a lány azt kérte, hogy legyen szőkébb és vastagabb szájú, mint Kim Kardashian - a grafikus semmit sem változtatott a képen, azt üztente vissza, hogy nagyon szép így is

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.