A trollkodás magas szintje

Rendszeresen pánikot okoz a repülőgépeken egy "vicces" üdvözlés

Nem csak hangos Allahu Akbar üvöltéssel lehet frászt hozni egy repülőgépen tartózkodókra, erre talált bizonyítékot egy vicces kedvű férfi Amerikában.

2015.06.21 13:21ma.hu

A Milwaukee Mitchell Nemzetközi Repülőtér mellett lakó férfi kétméteres betűkkel írt üdvözlőfeliratot a leszálló gépek utasainak, amitől azok valószínűleg a szívükhöz kaptak. Ugyanis az Isten Hozta után nem Milwaukee, hanem a mintegy 600 kilométerre fekvő Cleveland városának neve szerepelt.

A vicces felirat hatására vélhetően nem kevés utas esett pánikba, hogy rossz repülőgépre szállt, ami azért még a kiváló légiközlekedéssel büszkélkedhető Egyesült Államokban sem minősül apró kellemetlenségnek.

A jókedélyű férfiú, Mark Gubin egyébként nem először játszotta el ezt a trükköt. A most már nyugdíjas fényképész már 1978-ban is igyekezett megviccelni a városba repülőn érkezőket, méghozzá sikerrel. A magát kicsit őrültnek tartó férfi elmondása szerint egy ízben az egyik Denverből Clevelandba tartó járaton a légitársaság alkalmazottainak komoly erőfeszítéseket kellett tenniük, hogy megnyugtassák az utasokat, nem maradtak le a Milwaukee-i megállóról.

Independent


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.