Arizonai lövöldözés

Lelőtte diáktársát, majd magával is végzett egy 15 éves lány

Valószínűleg közös öngyilkosságot követett el két 15 éves diáklány pénteken egy arizonai középiskolában, oly módon, hogy az egyik lelőtte a másikat, majd magával is végzett.

2016.02.13 14:30MTI

Az eset Glendale város Independence High School nevű iskolájában történt, a büfé környékén, szemtanúk nélkül. Az egyik lány egy lövéssel megölte a másikat, majd eggyel saját magát. A pisztoly ott hevert mellettük.

"A nyomozók által összegyűjtött információkból az derül ki, hogy a lányok nagyon jó barátnők voltak, valószínűleg szerelmi viszonyuk volt egymással" - közölte a városi rendőrkapitányság szóvivője helyi idő szerint péntek este.

A két diáklány kilétét a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, de számos internetes portál és a közösségi médián olvasható számos bejegyzés szerint a lelőtt 15 éves lány May Kieu, aki pedig a pisztolyt kétszer is elsütötte Dorothy Dutiel volt, aki a Twitteren köszönt el, mielőtt végzett magával.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.