Újabb dráma

Lövöldözés volt egy amerikai iskolában, két halott

Lövöldözés volt egy arizonai középiskolában pénteken délelőtt. Két diáklány meghalt, de egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, az is elképzelhető, hogy öngyilkosságot követtek el.

2016.02.12 20:20MTI

Az arizonai Glendale egyik középiskolájában dördültek el a lövések. A rendőrség az értesítés után perceken belül kiszállt, és lezárta az iskolát és a környéket.

Két tizenöt éves diáklány az áldozat, holttestüket az iskola melletti kávézóban találták meg. A pisztolyok, amelyekből a lövéseket leadták, mellettük hevertek.

A kétezer diákot oktató iskola többi tanulója nincs veszélyben, s a rendőrség közlése szerint a környék is biztonságos. Mindazonáltal az iskolát pénteken zárva tartják.

Arizona kormányzója, Doud Ducey azonnal részvétét fejezte ki a történtek miatt a diáklányok hozzátartozóinak.

"A nyomozók által összegyűjtött információkból az derül ki, hogy a lányok nagyon jó barátnők voltak, valószínűleg szerelmi viszonyuk volt egymással" - közölte a városi rendőrkapitányság szóvivője helyi idő szerint péntek este. A két diáklány kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.