Illegális bevándorlás

Idős emberekre támadtak a migránsok Münchenben - videóval!

Egy arab kinézetű fiatal férfiakból álló banda bántalmazott két idősebb utast a müncheni metróban, amiért egy fiatal lány védelmére keltek.

2016.02.02 10:25ma.hu

Vélhetően migránsok voltak azok a férfiak, akik bepöccentek azokon az idős férfiakon, akik megpróbálták őket megakadályozni abban, hogy szexuálisan bántalmazzanak egy fiatal lányt - írja az atv.hu.

Az incidens a Sendlinger Tor megállónál történt München belvárosában. Egy szemtanú a telefonjával rögzítette az eseményeket, majd feltöltötte a videót a Facebookra.

Az egyperces felvételen látszik, ahogyan az arab kinézetű fiatalok megtámadnak két idős németet, akik másodpercekkel ezelőtt a bántalmazott hölgy védelmére keltek.


A verbális inzultáció és lökdösődés után az egyik fiatal támadó meg is rúgta az egyik idős embert, míg egy másik hátulról kezdte el fojtogatni. A banda többi tagja arra figyelt, hogy a többi utas ne tudjon közbeavatkozni.

A videót készítő szemtanú arról számolt be, hogy az incidens azt követően tört ki, hogy az egyik migráns angolul elkezdett beszélni az egyik fiatal lánnyal, majd megfogta a fenekét. Miután a lány visszautasította a közeledését, a zaklató teljes erőből rávágott az ablakra kifejezve ezzel dühét. Ekkor léptek közbe az idős német férfiak, felszólítva a zaklatót, hogy viselkedjen.

Amikor a vonat befutott az állomásra, a videót készítő fiatal hívta a rendőrséget, de azok azt mondták, semmit nem tudnak tenni. Később viszont a videó netre való felkerülése után a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.