Megagigaguba

Rekordösszegű főnyeremény az amerikai Powerball lottón

Az eddigi legnagyobb jackpot 656 millió dollár volt az Egyesült Államokban, amelyet 2012 márciusában három nyertes vitt el a Mega Millions elnevezésű lottón.

2016.01.07 21:50MTI
freedigitalphotos.net/adam

Rekordösszegű, becslések szerint 675 millió dolláros főnyeremény várható az amerikai Powerball lottón, miután a szerdai húzáson senkinek sem sikerült eltalálnia az 5+1 számot - közölte csütörtökön híroldalán a Fox News televízió.

Az eddigi legnagyobb jackpot 656 millió dollár volt az Egyesült Államokban, amelyet 2012 márciusában három nyertes vitt el a Mega Millions elnevezésű lottón.

A szerdai sorsoláson, amelyre 300 millió új szelvényt váltottak, 500 millió dollár volt a tét. A Poweball mind a hat számát 2015. november 7. óta nem sikerült senkinek sem eltalálnia.

Powerballt az Egyesült Államok 44 tagállamában, valamint a szövetségi területen lévő Washingtonban, továbbá Puerto Ricóban és az Amerikai Virgin-szigeteken lehet játszani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.