Powerball

Több mint 100 milliárd forintnyi a rekordnyeremény az amerikai lottón!

A Powerballt az Egyesült Államok 42 államában, valamint a szövetségi fővárosban és az amerikai Virgin-szigeteken árusítják. Az esély, hogy valaki eltalálja az 5+1 nyerőszámot 1 a 175 millióhoz.

2013.05.19 08:44MTI
Fotó: winanylottery.com

Rekordösszegű, 590,5 millió dolláros nyeremény vár egy vagy több játékosra az egyesült államokbeli Powerball lottón - közölték helyi idő szerint szombaton a szerencsejáték-szervezők.

A nyertes szelvényt Floridában adták el. A nyeremény két hónapon át halmozódott, de egyelőre semmilyen egyéb adatot nem lehet tudni a nyertesről. Az előző rekordnyeremény a Powerballon 587,5 millió dollár volt tavaly novemberben.

Az Egyesült Államok történetének legnagyobb lottónyereménye 656 millió dollár volt tavaly márciusban a Mega Millions lottón.

A Powerballt az Egyesült Államok 42 államában, valamint a szövetségi fővárosban és az amerikai Virgin-szigeteken árusítják. Annak az esélye, hogy valaki eltalálja az 5+1 nyerőszámot 1 a 175 millióhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.