Az állat nem játék

Peruban a bika futtatta az embereket - káoszvideóval

Bikafuttató fesztivált tartottak Peruban, ám az egészből egy hatalmas káosz lett, végül több ember komoly sérülést is szenvedett.

2016.01.07 09:27ma.hu

Ez a bika igencsak dühös volt, hogy szórakozni akarnak vele az emberek, így alaposan megleckéztette a bikafuttatókat és az erre kíváncsi nézőket. Szaladt is mindenki a szélrózsa minden irányába. Sajnos, több sérülés is történt az incidens folyamán.

Számos országban több száz éves hagyomány a bikafuttatás, igazi turisztikai látványosságnak számít, rengeteg nézőt vonz évről-évre. Mindazonáltal, kegyetlenség, kínzás, amely szenvedést okoz az állatnak - ezt mondják az állatvédők is, akik évek óta próbálják elérni a bikaviadalok és az ilyen jellegű események betiltását. Ráadásul, nem egy emberi tragédiát is okoztak már ezek a rendezvények.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.