Baleset

Ne piszkáld a bikát, mert kiüti a fogad - videó

Kiverte egy matador két első fogát a bika egy mexikói bikaviadalon.

2015.11.20 08:08ma.hu
Screenshot

A 19 éves Andres Roca Rey a mexikói Guadalajarában tartott bikashow-n tartott előadása során nem szokványos balesetet szenvedett, amely akár végzetes is lehetett volna. Műsora eleve már rosszul indult, több alkalommal is a bika cselezte ki őt és a földre került, végül pedig az állat belenyomta szarvát egyenesen a férfi szájába. A perui matador mindkét első fogát elvesztette. Vérző arccal vitték a helyi kórházba, ahol azonnal megkezdték kezelését. A történtek ellenére Andres Roca Rey már alig várja a következő viadalt, mint mondta, helyre kell hoznia hírnevét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.