Dühöngő Bika

Videó: lemeztelenítette a férfit a bika

Senkinek sem kívánjuk az élményt, hogy egy mérges állat tépje le róla a nadrágot, de végignézni vicces.

2015.10.16 10:49ma.hu

Valószínűleg sok ember rémálma, hogy hatalmas tömeg előtt áll meztelenül. A valóság pedig utánozza az álmokat, igaz időnként megdöbbentő helyzetben. A videón látható férfi ugyanis rengeteg ember előtt volt kénytelen ádámkosztümben feszíteni, ráadásul a szégyenérzet mellett egy hatalmas, és igen dühös bikával is foglalkoznia kellett.

Ahogy az már a spanyol – egyébként sokak által elítélt – bikaviadalokon lenni szokott, az emberek időnként beugranak a porondra, heccelik egy kicsit az állatot majd kimenekülnek. Hősünk azonban nagyobbat lépett, mint gondolta, és a bika utolérte.

Az öklelés során nem szenvedett súlyos sérülést, csak a méltóságán esett csorba miután az állat szarva letépte róla a nadrágot. A közönség kellő derültséggel fogadta a látványt, ahogy a félmeztelen férfi kimenekül a porondról, miközben mások elvonják róla a bika figyelmét.

A műsor természetesen folytatódott, de mindenki megőrizte a ruhadarabjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.