Hajnali fél ötkor

Robbanótöltettel intéztek támadást egy stockholmi étterem ellen

A Stockholm szívében található több mint 150 éves Bernsnek része egy szálloda és egy éjszakai klub is.

2015.12.23 10:25ma.hu
Forrás: Wikipédia

Egy ismeretlen robbanótöltetet dobott szerdára virradó éjjel Stockholm egyik belvárosi éttermébe, a robbantásban nem sebesült meg senki - közölte egy rendőrségi szóvivő.

A dpa német hírügynökségnek adott tájékoztatás szerint a rendőrséget telefonon értesítették arról, hogy valaki robbanótöltettel támadta meg a svéd fővárosban található Berns nevű épületegyüttes egyik éttermét. A vendéglátóhely már nem volt nyitva az incidens idején, de néhány dolgozó még ott tartózkodott. A svéd média szerint az eset hajnali fél öt körül történt, az anyagi kár jelentős.

A szóvivő azt mondta, egyelőre nem tudni, ki követte el a támadást, és mi volt tettének indítéka. Hozzátette, hogy a helyszínre tűzszerészeket küldtek, akik megállapítják, pontosan mit is dobtak az étterembe. Más források arról számoltak be, hogy elképzelhető, egy korábbi alkalmazott bosszújáról van szó.

A Stockholm szívében található több mint 150 éves Bernsnek része egy szálloda és egy éjszakai klub is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.