Tragédia

Turisták közé hajtott egy autó Las Vegasban

A tragédia a Las Vegas Boulevard szállodákkal és kaszinókkal zsúfolt részén történt. Mint kiderült, szándékosan ölt a nő.

2015.12.21 08:05MTI

A járókelők közé hajtott egy autó Las Vegas zsúfolt főutcáján helyi idő szerint vasárnap este, egy ember meghalt, harmincheten megsérültek, többek állapota súlyos - közölte Twitter-oldalán a helyi rendőrség. Peter Boffelli hadnagy közölte, hogy a gázolás áldozatai közül hétnek válságos az állapota.

A szerencsétlenség oka egyelőre ismeretlen, nem tudni, hogy a sofőr - egy nő - szándékosan vagy véletlenül hajtott a tömegbe. A rendőrség vizsgálja, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy kábítószert a gépkocsi vezetője.

A tragédia a Las Vegas Boulevard szállodákkal és kaszinókkal teli részén, a Stripen, épp a Planet Hollywood Resort and Casino nevű szálloda és kaszinó mellett történt, ahol a Miss Universe szépségverseny zajlott.

A Las Vegas-i egyetemi kórház szóvivője, Danita Cohen elmondta, hogy a szerencsétlenség áldozatai közül sokan franciául beszélnek, így valószínűsíthető, hogy a városba látogató turisták - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.