Kétéves kisgyerek az áldozatok között

Többrendbeli gyilkosságért emeltek vádat a tömegbe hajtó nő ellen

Többrendbeli gyilkosságért vasárnap vádat emeltek az Oklahoma Állami Egyetem amerikaifutball-csapatának szurkolói közé hajtott nő ellen.

2015.10.26 07:48MTI

A szombati, stillwateri tragédiában négy ember halt meg, köztük egy kétéves csecsemő. A sofőrt, a 25 éves Adacia Avery Chamberst ittas vezetés gyanújával tartóztatták le. Ügyvédje szerint azonban a fiatal nő nem volt alkohol hatása alatt, gyanúja szerint lelki problémákkal küzd.

A tragédiában többtucat ember megsérült. Dave Kapple szemtanú elmondta, hogy "valósággal repültek az emberek mindenfelé", amikor a gépkocsi a tömegbe hajtott. A baleset az oklahomai és a Kansasi Egyetem csapata közötti futballmérkőzés előtt történt. A meccset megtartották, a kezdés előtt egyperces néma csenddel emlékeztek meg a tragédia áldozatairól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.