Iszlám Állam

Hadüzenet Putyinnak: brutálisan lefejeztek egy orosz kémet

Keményen beintettek a dzsihádisták Putyinnak: egy orosz kémet áldoztak fel a légitámadások számlájára írva.

2015.12.03 16:55ma.hu
screenshot

Az Iszlám Állam legújabb videóján látható Magomed Khasievazt az orosz titkosszolgálat szervezte be, az árva fiút droggal kapták el. Egyből kiküldték szolgálatra. A lefejezést egy oroszul beszélő terrorista végzi el, aki konkrétan Putyint szólítja meg, moszkvai kegyetlen gyilkosságokat beígérve.

Magomed Khasievaz Ural hegységben született, de kilenc éves korára elárvult, és egy csecsen család fogadta örökbe.

A következő években muszlimmá lett. A titkosszolgálat kábítószerrel kapta el, s ezután beszervezték. Az ISIS soraiba állt Törökországban, és információkat szállított a harci vonalakon túlról.

Az oroszul beszélő terrorista a lefejezésre készülve közli az orosz néppel, illetve magával Putyinnal, hogy "minden gyermeketeket meg fogjuk ölni a mi gyermekeink megöléséért cserébe."


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.