Terror

Pokolgépek robbantak Egyiptomban

Egyiptomban hétfőn véget ért a második szabad parlamenti választások utolsó szakasza. A bombák ott robbantak, ahol a választási bizottsági tagok szálltak meg.

2015.11.24 08:07ma.hu

Pokolgépek robbantak kedd reggel egy szállodánál Egyiptomban, a Sínai-félszigeti el-Arís városban, legalább három ember meghalt és rengetegen megsérültek - jelentette az egyiptomi állami tévé.

A hotelban választási bizottsági tagok szálltak meg az állami tévé értesülése szerint.

A CBC egyiptomi műholdas hírtévé úgy értesült, hogy egy robbanószerrel megrakott teherautó robbant fel a szálloda bejáratához vezető úton.

Egyiptomban hétfőn ért véget a második szabad parlamenti választások utolsó szakasza.

A merényletet még egyik terrorszervezet sem vállalta magára.

A város, el-Arís mindössze 100 kilométerre található attól a helytől, ahol a 224 halálos áldozatot követelő repülőgépkatasztrófa történt október 30-án. Az akciót az Iszlám Állam vállalta magára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.