Szemet szemért

Brutális: kalapáccsal próbálta agyonverni a kutyákat

Barátnője kérte meg, hogy szabaduljon meg a két kutyától.

2015.10.16 18:35ma.hu
Screenshot

Nagy erőkkel keres a floridai rendőrség egy Tad Withworth nevű embert, aki a gyanú szerint egy hatalmas kalapáccsal vert félholtra két kutyát.

A 49 éves férfi Lakeland városában élő barátnője két kutyáját próbálta ilyen módon kivégezni, méghozzá a nő kérésére. Az idős ebek eutanáziáját sokkal humánusabb módon is meg lehetett volna oldani, nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

A szomszédok közül többen is megpróbálták leállítani a férfit, aki elmondása szerint csak azt tette, amire megkérték. „Hallottam, ahogy az állatok felnyögnek minden egyes ütésnél” – mesélte az egyik szomszéd.

A komoly priusszal rendelkező férfi egyébként nem olyan régen szabadult a börtönből, de úgy néz ki, hamarosan újabb hosszú időt tölt el a rács mögött, teljesen megérdemelten.

A két kutyust, Bellát és Tupac-et a helyi állatorvosnál ápolják több súlyos sérüléssel. Az orvosok szerint valószínűleg a brutális kivégzési kísérlet előtt már jó ideje nem gondoskodtak róluk, le vannak fogyva és már a legyek is beköpték őket. Ha felépültek, olyan gazdára várnak majd, aki mellett nyugodtan élhetik le hátralévő napjaikat.

A videó megtekintését még erős idegzetű olvasóinknak sem ajánljuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.