Állatkínzás

Galambgyilkolászás volt a kedvtelése

Több mint fél tucat galambot dobott agyon az a férfi, akit a törökszentmiklósi járőrök értek tetten.

2015.08.25 10:45ma.hu
Forrás: police.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Róbert törökszentmiklósi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves férfi 2015. augusztus 24-én 11 óra körüli időben kivitte saját, tenyésztett galambjait reptetni egy közeli szántóföldre. A gazda azokat a jószágokat, amelyek nem repültek haza, kövekkel, rögökkel agyondobálta.

A Törökszentmiklóson szolgálatot teljesítő járőrök figyeltek fel a férfire és azonnal felszólították, hogy hagyja abba cselekményét. A rendőrök a helyszínen több elhullott madarat is találtak. A járőrök a férfit elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.