Arachnofóbia

Pókot talált az autójában, elővette az öngyújtóját - csak közben éppen tankolt... - KÉPEK!

Lángra lobbantott egy benzinkutat Michiganben, mert meg akarta ölni a kocsijában lévő pókot egy férfi.

2015.09.27 12:15ma.hu
Fotó: Metro Detroit/Fox

Tűz ütött ki egy töltőállomáson, miután egy férfi nyílt lánggal próbált megölni egy ártatlan pókot, aki a balszerencse folytán pont az ő autójába költözött be. Pontosabban nem is az autójába, hanem csak a betöltő nyílás mellé.

A nem nevesített személy állítólag egy hatalmas nyolclábú rémséggel találta szemben magát, mikor a benzintöltő pisztolyt be akarta helyezni a tankba. Úgy megijedt, hogy azonnal előkapta az öngyújtóját és különösebb gondolkodás nélkül meggyújtotta.

A szemtanúk szerint csak azt látták, hogy a semmiből egyszerűen lángra kap az autó. A férfi sérülés nélkül megúszta, de a kút leégett.

Fotó: Metro Detroit/Fox


Fotó: Metro Detroit/Fox


Fotó: Metro Detroit/Fox


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.