Tűzeset

Lángolt egy BKV-busz az Istenhegyi úton

Egy Volvo 415-ös típusú busz égett ki vasárnap délután az Istenhegyi úton a Városkút megállónál, a busz vezetőjét füstmérgezés miatt a mentők kórházba vitték.

2015.09.13 16:53MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, a 21A jelű busz a Városkút megállónál gyulladt ki, a buszon mintegy harmincan utaztak, mindenki időben leszállt. A busz vezetője megpróbálta a tűzet poroltóval eloltani, de nem sikerült, őt a kiérkező mentők füstmérgezés gyanújával kórházba vitték. A busz teljes terjedelmében égett, a tűzoltók eloltották a tüzet.

Csanády Bálint, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécserének tájékoztatása szerint a 21-es és 21A, valamint a 212-es buszok megosztva, két szakaszon közlekednek. A tűz keletkezési okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.