Bűnszervezet

Floridáig futtatták a magyar örömlányokat

Magyar prostituáltakat toborzó és futtató amerikai bűnszövetkezetet ítélt el egy floridai bíróság az Egyesült Államokban.

2015.07.05 09:27MTI

A szervezet segített beutazási vízumhoz juttatni a lányokat és állta útiköltségüket, továbbá fizette lakbérüket amerikai tartózkodásuk alatt. Az örömlányok 3-12 hónap közötti időt töltöttek az Egyesült Államokban.

Négy vádlottat talált bűnösnek Cecilia M. Altonaga bírónő a pénteki tárgyaláson. Mind a négyen Miami városának lakosai. A bűnszövetkezet vezetőjét, az 51 esztendős Christian Fiorenzát három év börtönre ítélte, de nem csupán prostitúció kapcsán, hanem részben pénzmosásért.A bírónő még csütörtökön három - nevük alapján magyar - vádlottat ítélt el: a 38 éves K. Istvánt, a 21 esztendős B. Szabinát és a 25 éves A. Andreát. A hatóság állítása szerint K. István volt a főtoborzó. Az illegális haszonból luxusautókat és karórákat vásárolt.

Hogy az utóbbi három elítélt milyen büntetést kapott, arra nem tért ki az AP hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.