Fiatalkorúakkal létesített szexuális kapcsolatot

Gyermekprostitúció miatt javasolnak vádemelést egy szlovén férfi ellen

Gyermekprostitúció kihasználásának bűncselekménye miatt javasolnak vádemelést a zalai rendőrök egy szlovén férfi ellen, aki két fiatalkorú lánnyal többször is szexuális kapcsolatot létesített Letenyénél.

2015.06.16 09:18MTI

A nyomozás szerint a 61 éves, Lendván élő szlovén férfi a múlt év vége óta egészen áprilisig több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített két fiatalkorú lánnyal. Az aktusok Letenye környékén, a férfi autójában történtek, a férfi alkalmanként hat-nyolcezer forintot fizetett.

A szlovén férfi közölte: egy nőismerőse mutatta be neki a lányokat, akik maguk ajánlkoztak fel azzal, hogy pénzre van szükségük. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, és azt mondta a rendőröknek, hogy nagyon megbánta a tettét.

A nagykanizsai rendőrkapitányság a 61 éves férfi ügyében gyermekprostitúció kihasználásának bűncselekménye miatt vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.