Éjjeli szórakozás Békéscsabán

Prostituáltak dolgoztak a bárban

Kerítés bűntett és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy nő és egy férfi ellen, akik éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán.

2015.05.28 11:14ma.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. május 26-án 22 óra körüli időben őrizetbe vett egy békéscsabai férfit és élettársát. Az 52 éves G. György a 36 éves B. Anikóval éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetett Békéscsabán.

A bárban nyitvatartási időben prostituáltak dolgoztak, akikhez a vendégek a nyomozás eddigi adatai szerint G. Györgynél jelentkeztek be. A lányok a szolgáltatásaikért kapott pénzből a vendéglátóhely mindkét üzemeltetőjének részesedést fizettek - olvasható a rendőrség honlapján.

A gyanúsítottak emellett egy lakást is béreltek, ahol szintén prostituáltak nyújtottak szexuális szolgáltatást.

A nyomozók 2015. május 25-éről 26-ára virradó éjjel egy időben három helyszínen jelentek meg. A bárban és a bérelt lakásban helyszíni szemlét, a gyanúsítottak lakóhelyén pedig házkutatást tartottak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya G. Györgyöt és B. Anikót bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítése bűntett és kerítés bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a Békéscsabai Járási Ügyészségen előterjesztést tett az őrizetben lévő gyanúsítottak előzetes letartóztatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.