Sokkoló

Ez történik, ha leopárd támad az idegenvezetőre

A leopárd versus terepjárós idegenvezető meccs elég egyenlőtlennek tűnik és az alábbi videó a végeredményt is bemutatja: a leopárd szempontjából nem túl jó a befejezés.

2015.07.04 14:58ma.hu
Fotó: screenshot

Curtis Plumb idegenvezetőként dolgozik a dél-afrikai Kruger Nemzeti Parkban. Egy szafari alkalmával a turistákkal teli terepjárót egy leopárd támadta meg. Az állat Plumb, kocsija ablakán kinyújtott karjába mélyesztette a fogait. Plumb nem látott más kiutat a helyzetből, minthogy gyorsan rükvercbe kapcsoljon. A karját így ki tudta szabadítani, de az idegenvezető jobbnak látta a későbbiekben inkább kitérni a ragadozó elől. A leopárd súlyosan megsérült majd lelőtték. Plumb karját meg kellett operálni.

Egy Grant Ford nevű turista és tizenhárom éves fia rögzítették kamerával az eseményt.

A múlt hónapban egy oroszlán harapott meg egy 22 éves amerikai turistát egy másik dél-afrikai nemzeti parkban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.