Leopárd vs. kiskutya

Az orosz elnökhelyettes Twitteren alázta Obamát

Érdekes dolgot posztolt ki a Twiterre Dmitry Rogozin orosz elnökhelyettes. Rogozin egy képpel próbálta meg szemléltetni az USA és Oroszország első embere közötti különbséget.

2014.08.05 22:04ma.hu
Twitter/Rogozin

Rogozin, aki 2011 óta tölti be jelenlegi pozícióját több mint 284000 követővel rendelkezik a közösségi oldalon. Sőt az angol nyelvű profilját is több tízezren követik.

Ahogy az általa feltöltött képen is látszik, Vladimir Putin leopárdkölyökkel pózol, míg Barack Obama egy kiskutyát dédelget. Rogozin ez alapján vont le következtetést a két férfi különböző értékrendjéről.

A kép egyébként sok kritikát kapott, de sokak szerint jó egy kis humort belecsempészni a jelenlegi politikai helyzetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.