Tragédia

Dráma! Felborult egy 34 brit gyermeket szállító busz

Belgiumban, vasárnap reggel, az A18-as úton (E40), Middelkerke közelében felborult egy 34 brit gyermeket szállító busz. A mentésben részt vevő szolgálatok nagy számmal vannak jelen a helyszínen. Sajnos halottakról is beszámolt a belga hírügynökség, 35 sebesültről is érkezett jelentés.

2015.06.28 12:09ma.hu

A Het Laatse Nieuws című lap szerint 34 gyermek, hat felnőtt és a vezető volt a buszon amikor a baleset történt, 10:00 óra magasságában. A buszvezető megsérült, a mellette ülő egyik felnőtt kísérő nem élte túl az ütközést. Állítólag a motortérben kisebb tűz is történt.

A belga hírügynökség szerint a főként kiskorú gyermekeket kiszabadították a buszból  és „könnyebb sérülésekkel” megúszták az esetet. Sokukat közülük már kórházba szállítottak.

A busz egy híd egyik pilonjának ütközött, majd felborult az út szélén.

Az E40-es utat teljesen lezárták és elterelték a forgalmat. A flamand közlekedési központ a környék elkerülését javasolja inkább.

Rengeteg a halálos buszbaleset >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.