Holland áldozatok

Portugál buszbaleset: pánik tört ki a buszon az utasok között

Egy turistákkal teli busz szenvedett balesetet Algarve-ban, Portugália déli részén. Három ember életét veszítette, 29 megsérültek, többen súlyosan. Az áldozatokat valószínűleg Hollandiából érkeztek, jelentette a holland külügyminisztérium.

2015.06.18 10:42ma.hu
epa

A buszban mintegy 40 utas volt, akik nem sokkal azelőtt érkeztek a Faro repülőtérre. Az áldozatok valószínűleg holland turisták, számolt be a Renascença portugál rádió saját weboldalán. A sebesülteket, akik közül három biztosan súlyos sérült, a Faro és a Portimao kórházakba szállították.

A busz este 23:00 óra körül eddig tisztázatlan okból felborult Albufeira közelében. A mentésben részt vevő szervezetek 33 járművet és két helikoptert mozgósítottak.

A tanúk szerint többen arra ébredtek, hogy egy nő sikoltozott, és azt kiabálta a sofőrnek, hogy maradjon az úton, de egy pillanattal később már bekövetkezett a tragédia, és a mélybe zuhant a busz.

epa


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.