Figyelmen kívül

Őrizetbe vették a keddi buszbalesetért felelős román sofőrt

A román állampolgár Szankról Bodoglár felé tartott, amikor - jelzőtábla figyelmeztetése ellenére - nem adott elsőbbséget a másik kisbusznak és összeütközött vele. Van, akinek az életéért még mindig küzdenek.

2015.05.13 20:45MTI

Közúti baleset okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették azt a 31 éves román állampolgárt, aki kedden a Bács-Kiskun megyei Bodoglár közelében, az 5405-ös úton összeütközött kisbuszával egy másik hasonló járművel - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Bársonyné Magó Krisztina közleménye szerint a román állampolgár Szankról Bodoglár felé tartott, amikor - jelzőtábla figyelmeztetése ellenére - nem adott elsőbbséget a másik kisbusznak és összeütközött vele.

A két járműben utazók mindegyike megsérült, egy ember életveszélyes, négy súlyos, hét könnyű sérüléseket szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.