Ez tényleg egy szellemház

Ezért érdemes rákeresni az ingatlanra: Hitchcocki képek a Street View-n

2010 óta nem sikerült eladni az egyébként rendkívül impozáns New Yorki házat, mert a Google Street View szellemeket fotózott rajta.

2015.06.15 20:50ma.hu

A keresőóriás utcakép-szolgáltatásának indulása óta sok érdekes kép került be az online térkép-adatbázisába. Közterületen szexelő párok, vélt halottak, vicces állatok mind láthatóak lettek a Google Street View-n. Egyesek odáig mennek, hogy már várják a fényképező-autót, hogy minél viccesebb pózokban kerüljenek fel az internetre.

Vannak, akik örülnek ezeknek a fotóknak, de van olyan is, akit úgy tűnik, komoly anyagi veszteség is ért az internetes óriás felvételei miatt.

A 1880 években egy lelkésznek épült öt hálószobás kúriát mindössze 105.000 dollárért, körülbelül 30 millió forintért vesztegetik azaz - a tengerentúli ingatlanárakat figyelembe véve - szinte ingyen van.

A durva akció oka nem más, mint az a tény, hogy a Google Street View képein nagyon úgy tűnik, hogy a ház nem lakatlan, mivel a harmadik emeleti ablakokban szellemalakok és szellemkezek látszódnak. Az, hogy az előző tulajdonosok rejtélyes körülmények között hagyták magára az épületet, szintén nem segít az értékesítésben.

A szellemekről természetesen megoszlanak a vélemények, egyesek szerint a ház valóban kísértetjárta, míg mások szerint csak a fény furcsa játékáról van szó. Döntse el a leendő tulajdonos, mi az igazság.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.