Prostikat futtattak a kijevi zsaruk

Bordélyházakat működtettek a rendőrök

Bordélyházak működését tusolt el, és intim szolgáltatásokat nyújtó honlapokat működtetett a kijevi rendőrség több tagja.

2015.04.03 21:31MTI

Arszen Avakov ukrán belügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán jelentette be a hírt. Mint írta, világossá vált, hogy a rendőrség emberkereskedelem-ellenes osztályának tagjai nemhogy nem küzdöttek a prostitúció ellen, hanem pont az ellenkezőjét tették: bordélyházak és szexuális szolgáltatást ajánló internetes oldalak rejtett hálózatát építették ki. Elmondása szerint a prostituáltak bevételéből így az osztály kijevi ágának vezetősége havi 350 ezer dollár (92 millió forint) bevételt tudhatott magáénak.

A rendszerben részt vevő több mint harminc gyanúsított mellett az említett rendőrségi osztály kijevi hivatalának két vezető-helyettesét őrizetbe vették, és elbocsájtották az osztály országos és kijevi vezetőjét.

Avakov azt is megjegyezte, hogy a nyomozás három hónapig tartott, amelynek során meggyőződtek a rendszerben részt vevők bűnösségéről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.