Eladósodott az egri pár

Tartoztak a banknak - bordélyházat nyitottak

Először a feleség árulta a testét férje engedélyével, később lányokat toborzott maga mellé.

2015.03.20 09:43ma.hu
Forrás: Youtube (a kép csak illusztráció)

Bordélyház működtetéséből tartotta fenn magát egy házaspár éveken át Egerben. A Heves Megyei Főügyészség pénteki közleménye szerint a vádlottak 2010-re jelentős adósságot halmoztak fel, banknak és ismerősöknek is tartoztak.

Összességében több mint egymillió forintot kellett volna törleszteniük havonta, ám ez lehetetlennek bizonyult, ezután döntöttek úgy, hogy illegális úton szereznek pénzt.

A nő - férje beleegyezésével - árulni kezdte a testét. A találkákat egri lakásukban bonyolították, kuncsaftokra az interneten tettek szert, az asszony ugyanis hirdette magát, még saját weblapot is készítettek. Néhány hónap elteltével kivettek egy házat Egerben, amelyet kimondottan a "célnak megfelelően" alakítottak ki és rendeztek be. Hogy még több pénzük legyen, lányokat toboroztak a neten. Volt, aki egy időre be is költözött hozzájuk. A prostituáltak általában a keresett összeg 70 százalékát tartották meg, a többit a pár tette zsebre.

A bordélyház működésének egy rendőrségi akció vetett véget 2013. január 31-én. A páros ellen az ügyészség most vádat emlet. Az elsőrendű vádlottal szemben felfüggesztett börtönt és pénzbüntetés kiszabását, míg a másodrendűvel szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.