Két, az apjától származó gyermeknek adott életet

Hat éven át bezárva tartotta és többször megerőszakolta lányát egy lengyel férfi

Hat éven át fogságban tartotta és rendszeresen megerőszakolta saját lányát egy lengyel férfi, akinek letartóztatását hétfőn rendelte el a bíróság.

2008.09.08 19:42MTI

A kelet-lengyelországi Siemiatycze rendőrségének közleménye szerint "nagy valószínűséggel szexuális erőszak következtében" esett teherbe az a fiatal nő, aki két, apjától származó gyermeknek adott életet; egyikük 2005-ben, a másik 2007-ben született. A 45 éves férfit a múlt héten vette őrizetbe a rendőrség, miután 21 éves lánya hozzájuk fordult segítségért. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, melynek hossza attól függ, hogy mikor ér véget a nyomozás. 

Az ügy kísértetiesen hasonlít Josef Fritzl idén felderített, botrányos esetére: az a 73 éves osztrák férfi 24 éven tartotta fogva egy hangszigetelt pincében lányát, akinek hét gyermeke született apjától. A vérfertőző lengyel apa megpróbált külföldre szökni, de Siedlce városban elfogták. Lányát pszichiáterek gondjaira bízták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.