Megverték, majd megerőszakolták a nőt

Rátörték az ajtót, majd mindketten megerőszakolták

Egy nap után tudta csak összeszedni magát annyira, hogy feljelentést tegyen a rendőrségen, az a nő, akit két fiatal férfi megerőszakolt Tornyospálcán - értesült a HavariaPress.

2008.03.21 12:55HavariaPress

A két férfi még szerdán este törte rá az ajtót a szabolcsi község egyik családi házában egyedül élő, ötvenes éveiben járó nőre. Az asszonyt a két férfi megverte, majd egymás után megerőszakolta. A nő súlyosan megsérült, csak másnap tudta magát annyira összeszedni, hogy szóljon ismerőseinek, majd a rendőrségnek. 

A Kisvárdai Rendőrkapitányság azonnal, nagy erőkkel kezdett nyomozni az ügyben, s ennek eredményeként rövidesen elfogták a helybeli 24 és 30 éves férfit, akik mindketten büntetve voltak már erőszakos bűncselekmény miatt. A két gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.