Állítólag amerikaiak támadtak

Legkevesebb 15 ember halt meg Pakisztánban

Legkevesebb 15 ember, közöttük asszony és gyerek halt meg szerdán egy Északnyugat-Pakisztánban történt támadásban, amelyet - biztonsági illetékesek és szemtanúk szerint - a szomszédos Afganisztánban állomásozó amerikai erők katonái hajtottak végre.

2008.09.03 08:52MTI

Az incidens az al-Kaida és a tálib fegyveresek fellegvárának számító Dél-Vazirisztánban történt. Az esetről érkező hírekben egyelőre sok az ellentmondás. 

Egy szemtanú szerint hajnalhasadta előtt egy amerikai helikopter landolt egy lakóház mellett, katonák ugráltak ki belőle, és lőni kezdték a bent és kint tartózkodó embereket. Más hírek szerint a támadásban négy helikopter vett részt, és a levegőből lőttek több lakóházat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.