Éjjeli Farkasok

Putyin "ártatlan angyalkáinak" igen kedves a horogkereszt

A Hirurg (Sebész) becenévre hallgató vezetőjük tavaly az ifjúság hazafias nevelése terén végzett odaadó munkájáért megkapta az orosz Becsületrendet.

2014.08.10 10:23ma.hu
Forrás: youtube.com

Hatalmas horogkeresztet formázó koreográfiával demonstrálták az orosz nemzet felsőbbrendűségét az Éjjeli Farkasok tagjai a szimferopoli motoros fesztivál megnyitóján - írja az origo.hu.

A szombatra virradó éjjeli grandiózus Bike Show-t Oroszországi szinte valamennyi központi tévécsatornája élőben közvetítette. Az esemény fénypontja a legpatinásabb orosz motoros banda, a még 1989-ben, a szovjet érában hivatalosan bejegyzett Éjjeli Farkasok akrobataelemekkel átszőtt, cirkuszi mutatványnak beillő produkciókkal tarkított előadása volt. Ennek egyik eleme volt az élőképes táncbemutató, amikor harminckét, koromfekete ruhát és maszkot viselő motoros, fáklyákkal a kézben hatalmas horogkeresztet alkotva ropta a dübörgő dobszóra.

Az Éjjeli Farkasok elnökéről, a Hirurg (Sebész) becenévre hallgató Alekszandr Zaldosztanovról közismert, hogy régóta kebelbarátja Vlagyimir Putyinnak, és az Oroszországi Motoros Szövetség elnökeként az orosz elnök oldalán aktív résztvevője a számottevő állami rendezvényeknek. Tavaly az ifjúság hazafias nevelése terén végzett odaadó munkájáért megkapta az orosz Becsületrendet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.