Terrorizmus

A Boko Haram Kamerunban gyilkol tovább

Legalább 15-en meghaltak Kamerun északi részén a Boko Haram nevű nigériai iszlamista terrorszervezetnek tulajdonított támadásban.

2014.07.28 13:06MTI
Fotó: Facebook/Boko Haram

A szélsőséges csoport vasárnap indított támadást a nigériai határhoz közel fekvő Kolofata nevű városban, ahonnan elrabolt legalább tucatnyi embert, köztük az egyik kameruni miniszterelnök-helyettes feleségét és egy helyi vallási vezetőt is.

A francia hírügynökségnek névtelenül nyilatkozó forrás elmondta, hogy a halálos áldozatok között van két rendőr, és a kameruni hadsereg elitegységének, a gyorsreagálású zászlóaljnak (BIR) egyik katonája is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.