173 holland volt a fedélzeten

Kik haltak meg a maláj gépen?

A gép Kuala Lumpur után az ausztráliai Perth-be ment volna tovább, utasai közül sokan, a jelenlegi információk szerint 108-an a nagyszabású AIDS-világkonferenciára tartottak Ausztráliába.

2014.07.18 12:16Gőgh Előd

A Malaysia Airlines csütörtöki légikatasztrófájában minden bizonnyal 173 holland veszítette életét. A gépen továbbá biztosan volt 44 malajziai, 27 ausztrál, 12 indonéz, kilenc brit, négy német, négy belga, egy kanadai és egy új-zélandi, húsz utas állampolgárságát még nem határozták meg.

Malajzia egy nagyobb csapatnyi szakembert küld Európába. A tervek szerint a légitársaságtól 40 fő marad Hollandiában a hozzátartozókkal. Ezen kívül 62 ember utazik Ukrajnába, hogy a katasztrófa helyszínén tevékenykedjen.

Nem utazhatnak
Az áldozatok hozzátartozói pénteken még utazhatnak azzal a Malaysia Airlines különjárattal, mely Ukrajnába tart, közölte a légitársaság. Ezen a gépen ül majd a Malaysia Airlines kutatócsoportja is. A gép, amely ezt a csapatot szállítja, ezt követően megy a családtagokért. Arról, hogy mikor utazhatnak ők, még nincs információ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.