Isztambulban

Gázrobbanásban négyen megsérültek

A baleset a törökországi megapolisz európai részén, Zeytinburnu negyedben történt, egy lakóépület földszintjén működő csomagolóüzemben.

2014.07.12 13:55MTI
Forrás: Wikipedia

A robbanás időpontjában huszonöten dolgoztak az üzemben. Mindenkit sikerült élve kimenekíteni, de a sérültek közül az egyik állapota súlyos.

Előzetes értesülések szerint a robbanást gázszivárgás idézhette elő. Az épülettől nem messze egy villamosmegálló és egy metróállomás is van. A robbanásban megrongálódtak a szomszédos házak homlokzatai, akárcsak számos, utcán parkoló jármű.

A tévé felvételein látható, amint az épületből sűrű fekete füst gomolygott. A helyszínre számos tűzoltó- és mentőautó vonult.

Egy nappal korábban hasonló baleset történt Denizli városában. Ott egy ember meghalt, 25 megsérült egy gázpalack robbanásában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.