Nagyot csípnek...

Tűzhangyákkal kínozták meg a feltételezett tolvajokat

Tűzhangyákkal kínoztak két fiatal férfit Bolíviában egy amazóniai település, Ayopaya lakói, mert állítólag elloptak három motorkerékpárt.

2014.04.14 19:48MTI
freedigitalphotos.net/Simon Howden

A 18 és 19 éves férfiakat fákhoz kötötték és rájuk szabadították az igen fájdalmas és mérgező csípésű hangyákat. Csaknem három napig kínozták őket. Szabadulásukat annak köszönhették, hogy rokonaik 800 ezer forintnyi kártérítést fizettek a motorokért.

A két férfi rendkívül súlyos állapotban került szombaton kórházba, egyikük továbbra is az intenzív osztályon fekszik. A másik veseelégtelenség miatt dialízisre szorul.

Az egyik fiatalember nővére a helyi Radio Fidesnek azt mondta, hogy Ayopaya lakói megölették volna a hangyákkal gyanúsítottjaikat, ha a rokonok nem fizetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.