Kelet-európai akcentussal beszél

Öt nyelven beszél, de a nevét nem tudja

Fura szerzetre akadtak Norvégiában.

2014.04.08 18:25MTI

Személyazonosság megállapítása céljából fényképet közölt a norvég rendőrség kedden egy huszonéves férfiról, aki legalább öt nyelven ért, de azt állítja, nem emlékszik saját nevére, sem pedig arra, honnan származik.

Az oslói hatóságok elmondták, hogy tavaly decemberben személyazonosító okmányok nélkül találtak rá a férfira a norvég főváros egyik hófedte utcáján. A húszas éveiben járó ismeretlen nagyon rossz egészségi állapotban volt.

A rendőrség hozzátette, hogy a férfi kelet-európai akcentussal, de jól beszél angolul, és megérti a cseh, szlovák, lengyel és orosz nyelvet is. 187 centiméter magas, kék szeme és sötétszőke haja van.

A norvég biztonsági erők korábban már megpróbálták az Interpolon keresztül azonosítani, eddig azonban nem jártak sikerrel.

A férfi, akit jelenleg John Smith néven szólítanak, a rendőrség elmondása szerint beleegyezett abba, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.