Egy rendőr meghalt

Lövöldözés egy bulgáriai iskolánál

Egy rendőr meghalt és három másik pedig megsebesült abban a lövöldözésben, amely egy iskola közelében tört ki egy bolgár városban.

2014.03.14 17:21MTI
freedigitalphotos.net

A Szófiától mintegy 220 kilométerre keletre fekvő Ljaskovec városban egy férfi zajra panaszkodva több levélben megfenyegette a lakásával szemben fekvő iskola igazgatóját és a tanulókat.

A fenyegető levelek miatt rendőrök mentek a férfi, az 52 éves Petko Petkov házához, hogy kérdőre vonják. A férfi elbarikádozta magát lakásában és tüzet nyitott az intézkedő rendőrökre - közölte Cvetko Jovcsev bolgár belügyminiszter.

Az iskola igazgatója elmondta: Petkov arra panaszkodott, hogy a gyerekek túl hangosan játszanak az udvaron és ez a zaj édesanyját és őt is zavarja. A rendőrségi akció alatt az iskola zárva volt, a környékről számos lakót biztonságba helyeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.