Kalifornia

Lövöldözés az indián közösségi központnál, az egyik áldozat a törzsfőnök

Az emberek azért gyűltek össze, hogy kitaszítsák Rhoadest és fiát a hivatalosan is elismert indián törzsből, amelynek 35 tagja van. Az ámokfutó, miután kifogyott a lőszerből, henteskést ragadott és leszúrt egy embert.

2014.02.21 07:20MTI

Négy ember meghalt, kettő megsebesült egy lövöldözésben az egyesült államokbeli Kalifornia államban, egy indián közösségi központban.

Ken Barnes, Alturas település rendőrfőnöke egy tévéállomásnak elmondta, hogy őrizetbe vették a 44 éves Sherrie Rhoadest, aki helyi idő szerint csütörtökön tüzet nyitott Cedarville telepen.

Négy ember - két férfi és két nő - meghalt. Az egyik halott a törzsfőnök volt.

A rendőrségi tájékoztatás szerint az emberek azért gyűltek össze, hogy kitaszítsák Rhoadest és fiát a hivatalosan is elismert indián törzsből, amelynek 35 tagja van.

A tévéállomás beszámolója szerint az ámokfutó, miután kifogyott a lőszerből, henteskést ragadott és leszúrt egy embert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.