Mérgében

Indiánfilmet nézhetett előtte - fejszét repített nagymamája felé

Egy fejszét dobott nagymamája felé egy fiatalember Értényben. Az idős asszonyt félrerántották a repülő szerszám elől, így elkerülte a bajt. A rendőrség lezárta a nyomozást.

2014.01.03 09:24ma.hu

Egy családi veszekedés során a kölcsönadott fejszéjét követelte vissza fiától egy asszony 2013. május 8-án 12 óra 30 perckor Értényben.

A nő unokája, a 26 éves Gy. Sándor, a fészerből kihozta a szerszámot, majd azt mérgében nagymamája felé dobta, akit a repülő fejsze útjából egy másik unokája rántott félre. A dobálózó fiatalembert a tamási rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Tamási Rendőrkapitányság 2013. december 31-én lezárta a nyomozást. A nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Tamási Járási Ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.