A szocsi olimpia látnoka

Orosz hokigyőzelmet jósol Garri, a vidra

Az orosz férfi jégkorong-válogatott győzelmét jósolta a finnek elleni ma délutáni meccs előtt Garri, a szocsi olimpia látnokként is foglalkoztatott vidrája.

2014.02.19 12:54MTI

A helyi tengeri akváriumban élő állat eddig meglehetősen jó százalékban találta el az eredményeket, s a szerdai "tippválasztásnál" is magabiztosan, minden bizonytalankodás nélkül választotta ki és kapta szájába a "kínálatból" azt a színes játékbábut, amelynek oldalát a RUS felirat ékítette. Garrinak azért - amint arról gondozói beszámoltak - akadt már "súlyos melléfogása" is: az orosz hokicsapat előző meccsére, amelyet a norvégokkal vívtak Pavel Dacjukék, hazai vereséget jövendölt.

Tévedését azonban örömmel fogadták az oroszok, hiszen a 4-0-s győzelemmel a legjobb nyolc közé került a vendéglátók jégkorongos alakulata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.