Színesedik a szír polgárháború

Brit öngyilkos merénylő robbanthatott Aleppóban

A brit elhárító szolgálatok értesülései szerint brit állampolgárságú terrorista hajthatott végre öngyilkos merényletet a múlt héten a szíriai Aleppóban.

2014.02.11 18:25MTI

A BBC keddi beszámolója szerint az ügyet vizsgáló brit titkosszolgálati szakértők helytállónak tartják a Szíriában harcoló egyik dzsihadista szervezet, az al-Kaida terrorhálózattal kapcsolatban álló an-Nuszra Front közlését a brit öngyilkos merénylőről.

Az an-Nuszra Front bejelentése szerint egy Abu Suleiman al-Britani nevű brit merénylő hajtotta végre az aleppói börtönnél elkövetett robbantásos támadást múlt csütörtökön. A szíriai felkelők akkori állítása szerint a börtönből 300 fogoly szabadult ki a robbantás után, de a szíriai kormány ezt cáfolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.